Bakkt opent zijn Bitcoin en Crypto App voor vroege testers

Na de aankondiging van de lancering van de Bakkt Bitcoin en crypto app eerder dit jaar, is de Bakkt mobiele app nu klaar om te testen. Het bedrijf stuurde op 11 november een e-mail waarin het zich bereid verklaarde de mobiele app te lanceren.

Volgens de informatie in de e-mail vroeg het bedrijf de gebruikers om waardevolle feedback over de functionaliteit van de app wanneer ze deze gaan gebruiken.

Vrije $10 voor vroege toegangsgebruikers

Het Bakkt team vertelde haar gebruikers dat ze toegang krijgen tot de Bakkt App, waardoor ze een early adopter zijn van de langverwachte Bakkt App.

De Bakkt App is een digitale portemonnee die gebruikers in staat stelt om hun digitale middelen te versturen, uit te geven en te volgen. De ontwikkelaars hebben de gebruikers $10 beloofd als ze zich aanmelden voor de early access list.

Eén gebruiker mag maar één account aanmaken en de bonus van $10 is beschikbaar voor de eerste 50.000 klanten. De app is echter nog niet beschikbaar voor klanten in Hawaï of New York.

Nieuwe functies die later komen

Het Bakkt app-ontwikkelingsteam zei ook dat het de komende weken meer nieuwe functies op de app zal lanceren. De vroege toegangsgebruikers kunnen echter nog steeds genieten van de reeds beschikbare functies zoals Bitcoin Trader(BTC) handel, aggregatie van deelnemende en beloonde rekeningen, evenals opnames en stortingen (plus $20 beloning wanneer ze een bankrekening koppelen).

De extra functies die toegevoegd moeten worden zijn onder andere Bakkt Cash ervaring met Starbucks mobiele app, aankoop en aggregatie van ondersteunde cadeaubonnen, evenals directe stortingen in USD contant geld).

Tijdens de aankondiging zou de Bakkt en crypto app in de zomer worden gelanceerd. Maar de huidige wereldwijde coronaviruspandemie vertraagde de lancering ervan, net zoals verschillende andere geplande lanceringen in de industrie werden uitgesteld.

Gebruikers zullen het niet erg vinden dat de lancering van de app een beetje werd vertraagd, vooral voor de vroege gebruikers die zich aanmeldden om van de app te gaan genieten.

Grote stappen die deze week zijn gezet in de crypto-industrie

Deze Bakkt mobiele app komt nauwelijks 24 uur nadat PayPal een grote stap heeft gezet in de digitale valuta industrie door gebruikers toegang te geven tot de aankoop van Bitcoin en cryptocurrencies op hun rekeningen.

Beide bedrijven zullen nu handelaren en investeerders de mogelijkheid bieden om te investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies. Het is een van de belangrijkste nieuwtjes voor de cryptocurrency gemeenschap die hopen op meer crypto-adoptie van de mainstream. En er zijn maar weinig bedrijven met een groter bereik om meer cryptocurrency adoptie te beïnvloeden dan PayPal. Bakkt’s zet is ook geprezen in de industrie als een stap in de goede richting voor de crypto-gemeenschap.