Stierenmarkt? Bitcoin moet dit niveau behouden, anders kan er meer pijn volgen

Bitcoin moet boven dit belangrijke niveau blijven als de markttrend inderdaad bullish is. Anders kan er meer pijn volgen.

De afgelopen dagen waren niets dan slordig wat betreft de prijsactie van Bitcoin Circuit. De cryptocurrency zakte onder de $ 10.000, herstelde zich en, meest recentelijk, slaagde er niet in $ 10.500 te veroveren.

Volgens een populaire Bitcoin-analist is er een belangrijk niveau dat zou moeten gelden als we inderdaad in een bullmarkt zitten.

Dit niveau zou de prijs van Bitcoin moeten vasthouden

Commentaar op de recente prijsactiviteit van BTC was de populaire handelaar en marktanalist die langs de Twitter-handle BTC_JackSparrow ging.

Als BTC in een bullish trend zit, is dit een ondersteuningsniveau dat zou moeten gelden. Historisch gezien op pullback-niveaus die – in een bullish markt – altijd stand hielden. Zo niet, dan staan ​​we voor veel meer problemen, maar ik denk dat de kansen om steun vast te houden en te springen goed zijn. – Hij twitterde .

Het niveau waar hij het over heeft is het voortschrijdend gemiddelde van 128 dagen, dat op het moment van schrijven rond de $ 10.100 ligt, terwijl Bitcoin slechts $ 10.300 handelt.

Volgens de grafiek die hij deelde, is er op macroniveau een scherpe daling wanneer Bitcoin voor een langere periode onder de 128 DMA daalt. Een voorbeeld hiervan is de uitverkoop van maart, evenals de daling van afgelopen zomer, begin 2018, en helemaal terug in 2014 en 2015.

Dit vind je misschien ook leuk:

Aantal gebruikers dat ten minste 1 BTC bezit bij ATH ondanks de laatste Bitcoin-prijsdaling
Bitcoin haalt zijn schouders op de crash van september door hogere Kraken-rapporten te verzamelen
Wilt u de prijs van Bitcoin voorspellen? Kijk naar goud

Bullish Bias Enigszins voorkomend

In het licht van de bovenstaande observatie, vertoont de voorspelling van de analist een scheefstand ten gunste van een bullish uitkomst. Dit lijkt het sentiment te zijn onder veel analisten.

Zoals CryptoPotato meldde , past de huidige prijsactie binnen een 134-dagen stijgend kanaal, terwijl de prijs momenteel samen met de ondersteuning van het kanaal rust.

Kijkend naar het eerste bullish doel, heeft de 100-EMA-lijn sterke weerstand gecreëerd tegen een uitbraak naar boven rond $ 10.380, en Bitcoin slaagde er niet in om erboven te sluiten bij zijn meest recente poging.
Van onderaf is er echter nog steeds het zwaar besproken CME-gat van $ 9.665, dat niet werd opgevuld op de recente benen naar beneden. Sommige analisten denken dat Bitcoin dit gat zal dichten voordat het verder naar boven gaat.