Vil regeringen ‚tillade‘ Bitcoin at gå til Wall St.?

Den store bekymring blandt bitcoin-perma-bears er truslen om, at regeringen „gør det ulovligt“ …

Den seneste skurk på denne front er ingen ringere end den amerikanske finansminister Steve Mnuchin

Rygter svæver om, at han overvejer at forbyde ‚tegnebøger med selvforældremyndighed‘ , der faktisk konfiskerer de private nøgler til alles kryptoer.

I en Twitter-tråd sagde administrerende direktør [for Coinbase Brian Armstrong] , at hans firma „hørte rygter“ om den amerikanske finansminister Steven Mnuchins planer om at indføre nye regler for „tegnebog for selvforvaring“ inden udgangen af ​​hans periode.

Den åbne karakter af kryptokurver giver enhver mulighed for at oprette en privat tegnebog ved at downloade tredjepartssoftware på deres computere / smartphones eller gennem hardwareenheder, der gemmer digitale aktiver. Disse typer af selvopbevaringsløsninger kommer billigere end traditionelle finansielle tjenester – og de sikrer privatlivets fred .

Disse rygter er tilsyneladende gyldige, da Mnuchin modtog et brev fra fire kongresmedlemmer, der bad ham om ikke at gøre sådan en monumentalt dum ting.

Davidson et.al. gør det meget fremtrædende punkt, at et træk som dette ville være lammende for den spirende kryptokurrency, decentraliserede finansverden

Det er et forbløffende velskrevet brev, der viser et niveau af forståelse for krypto, som man simpelthen ikke ville forvente af en kongresmedlem. Men hej, jeg vil tage den behagelige overraskelse.

På samme måde taler Davidson med en af ​​de ultimative oligarker, der besidder et af de mest magtfulde kontorer i verden. Mnuchin, som resten af ​​verdens guvernører, ser truslen mod centralbankudstedte valutaer og kan ikke lide konkurrencen.

Så mange, der har hævdet, at Bitcoin til sidst ‚bare bliver gjort ulovlige‘ har gjort det i bedste fald sophomoriske grunde og ignoreret det praktiske ved, hvordan internettet fungerer osv.

Jeg har allerede behandlet disse argumenter tidligere, jf. Bitcoin Era vs. manden, der blev offentliggjort i august .

Når Stock to Flow stiger, hvilket betyder, at inflationen falder, mens den samlede hamrede bunke stiger, kan marginal efterspørgsel let skubbe priserne til niveauer, der får selv den mest ivrige bitcoin-tyr til at rødme.

Regeringer er, som jeg sagde tidligere, i en Catch-22. Hvis de forbyder bitcoinefterspørgsel går under jorden, køber og holder de simpelthen. De erhverver det, men de kan, og nye teknologier kommer ind (decentraliserede børser) kommer ind for at erstatte de nuværende (Coinbase).

Hvis de ikke forbyder det, lader de efterspørgslen efter det som en butik af værdi og finansielt aktiv blomstre. Den findes i et gråt område, hvor du kan bruge det, men det vil du virkelig ikke. Det gør det muligt for en anden aflastningsventil for kapital at forlade det døende gældsbaserede system og vente på stormen.

Uanset hvad vinder bitcoin og kryptokurver.